сезона: 1

епизода: 10 - Серијски програм

Содржина

Љубав, обитељ и пријатељство нераскидиво нас вежу. Новац једнако тако.
Животу Ирфана (Халит Ергенç), професора економије на државном свеучилишту, изненада крене низбрдо. Најприје неправедно добије отказ, а затим се његов седмогодишњи син Дениз разболи. Ирфан и његова супруга Еда (Нур Феттахоğлу) траже помоќ, но камо год крену, врата им се залупе па одлуче покуцати на задња, врата њиховог пријатеља из дјетињства Егемена (Озан Гüвен). Ирфан ќе поновно срести Илаy (Бирце Акалаy), љубав свог живота с којом је прекинуо кад су се требали вјенчати а која је сада Сüлеyманова (Месут Акуста) љубавница те младу жену Аyşе (Аслı Енвер), која би могла постати његова спаситељица.
"Очев избор" је изнимни турски психолошки трилер у продукцији Аy Yапим, режију је потписао Улуç Баyрактар, сценариј Нüкет Бıçакçı и Öзлем Yüцел, а главну улогу понио Халит Ергенç, који глуми идеалиста, осјеќајног, скромног и каризматичног професора економије, који је гледатељима РТЛ-а познат из „1001 ноќи“ и „Сулејмана Величанственог“. Напету радњу турске успјешнице из 2020. године пратимо у 62 епизоде, а од истакнутих глумаца свакако треба споменути сјајну Асли Енвер, једну од најплаќенијих умјетница у Турској која је у 'Очеву избору' утјеловила Аyşе Караали, полицајку на тајном задатку, а хрватска публика завољела ју је у серији 'Истанбулска невјеста'. Атрактивна Бирце Акалаy тумачи Илаy Yüцедаğ, Сüлеyманову љубавницу те Ирфанову бившу дјевојку, а Месут Акуста, којег се сјеќамо из популарне серије 'Црна ружа', сада је немилосрдни пословни човјек Сüлеyман Yавунцу. Нур Феттахоğлу је у 'Сулејману Величанственом' била Махидевран, а сада је Еда Саyгун, Ирфанова брижна супруга док је Рустем-паша сада Егемен, најбољи Ирфанов пријатељ који је на занимљив начин повезан и с његовом супругом.

Слики

Син

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.