poster

5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ: забавни талк схоw

5.com s Danielom (2019)

Забава, Ток-шоу | хрватска
Режисер: Neven Mihael Dianežević

Содржина

У прву овосезонску емисију 5.цом с Даниелом стижу глазбеник, кантаутор и писац Зоран Предин те врхунски спорташ и тенисач Борна Ќориќ.
Зоран ќе у емисији говорити о својем првом роману Монголске пјеге, зашто је нови албум "Гастарбајтер трубадур" на чекању те јесу ли га замијенили у родилишту. Сазнат ќемо све о Прединову статусу доцента и о томе у каквој су вези филеки и мушкост.
Борна Ќориќ ќе говорити о својем најдужем одмору у животу и о свом перфекционизму. Сазнат ќемо што све ради лијевом руком и што ќе радити кад више неќе радити. Открит ќе нам све о неморалним понудама које добива у инбоx.
Зоран Предин отпјеват ќе своје двије пјесме: Што би ми без нас и први сингл с новог албума "Гастарбајтер трубадур" Без трагова и сјене.
Уреднице пројекта: Гордана Шкаљац Наранчиќ и Даниела Трбовиќ

Слики

5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ5.цом с Даниелом: Зоран Предин и Борна Ќориќ

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.