Оценка на корисникот: 9.5/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Правила су једноставна - за побједу у свакој епизоди боре се два тима. На њихову су челу капетани, радијски водитељ и комичар Лука Булиќ и глумац Јан Керекеш, а сваки од њих има своју екипу, позната лица из јавног живота, којима се, из емисије у емисију, придружују и други познати колеге. Сваки тим мора погодити говори ли супарнички тим истиниту тврдњу из свога живота или је, пак, све измислио и говори лажи. Наравно, чар је у томе да једни друге морају увјерити да је то што говоре истина, била то она уистину или не!
Схоw изворног имена 'Wоулд И лие то yоу?', чија лиценција долази из Велике Британије, на ББЦ-у Оне се приказује веќ више од десетљеќа, точније од 2007. године, а његова дуговјечност само потврѓује да је одлично прихваќен. Схоw је чак седам пута награѓиван титулом 'Најбољег Британског ТВ панел схоwа'. Године 2013. проглашен је и најсмјешнијим на додјели награда 'Цомедy оф тхе Yеар 2013', и то као први до сада нескриптирани схоw. Уз невјеројатно забавне познате госте, којима не недостаје животних анегдота, гледатељи ќе се добро насмијати, а успут и открити колико су тимови добри у измишљању чињеница на лицу мјеста.Тко најбоље лаже, гледатељи ќе открити 6. свибња од 21 сат, на РТЛ-у.

Слики

Ма лажеш!

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.