poster

Специјална единица

S.W.A.T.: Los hombres de Harrelson (2017)

Режисер: Billy Gierhart

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 18

Содржина

Даниел Хондо Харрелсон из Лос Ангелеса је маринац који постаје воѓа специјалаца у покушају да се смањи напетост измеѓу локалне заједнице и полиције. Хондо познаје све у заједници и често од њих добива информације кључне за текуќе случајеве. Но, његова ќе се оданост заједници наќи на искушењу.
Серија је инспирирана истоименим играним филмом. У средишту радње је наредник Даниел Хондо Харрелсон, роѓен у Лос Ангелесу и бивши маринац, који води нову јединицу за специјално оружје и тактику: тим С.W.А.Т. Роѓен и одрастао у Лос Ангелесу, Хондо је одан својим колегама полицајцима, али и становницима којима они служе. Управо због тога посебно је погодан да води тим и да служи као повезница полиције и мјесне заједнице. Схемар Мооре је наредник специјалних јединица роѓен и одрастао у Лос Ангелесу који је добио задатак да води јединицу за специјалне случајеве (тероризам, отмице, талачке кризе) у Лос Ангелесу. Растрзан измеѓу оданости улицама на којима је одрастао и својој браќи у плавим одорама, бивши маринац Даниел Хондо Харрелсон има све адуте да буде изврстан воѓа и повезница која спаја та два свијета. У Хондовој су елитној јединици још и Давид Деацон Каy којему је тим увијек на првоме мјесту, унаточ тому што се осјеќа „прескоченим“ кад се одреѓивао воѓа тима; Јим Стреет, дрзак, али и перспективан нови члан групе; Цхристина Алонсо, вјешта полицајка и тренерица паса у тиму. Доминиqуе Луца изврстан је возач који их својом вјештином често извлачи из опасних ситуација. Надреѓена јединици је Јессица Цортез, капетаница у градској полицији Лос Ангелеса која свој посао цијени више од свега, па и неслужбене везе с Хондом. Хондова екипа има јаке супарнике у мјесној јединици коју води агресивни и самовољни Јефф Мумфорд.
С Хондом на челу храбри мушкарци и жене често рискирају животе да би заштитили заједницу и спасили угрожене људе. Одазивајуќи се позиву за појачање колега који су се нашли у паљби кад су наишли на испоруку оружја у јужном Лос Ангелесу, воѓа СWАТ-а наредник Буцк Спивеy случајно рани тинејџера у Пролазу Раyмонта Харриса. Да би смирили бијес црне заједнице на чело СWАТ-тима постављају Даниела Хонда Харрелсона умјесто његова дугогодишњег колеге Деацона Каyа. То унапреѓење отежава Хонду везу с његовом шефицом капетаницом градске полиције Јессицом Цортез, а и Хондо мора у посао увести и младог и дрског полицајца Јима Стреета.

Слики

Специјална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единицаСпецијална единица

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.