Супруг је напустио Лyнн Керр (Дапхне Зунига) и оставио је с њиховим кќерима, 16-годишњом Сопхие (Сарах Форет) и 20-годишњом Карен (Торреy ДеВитто). Остављене због млаѓе жене, мужеве нове љубави, оне, баш попут њега, на животној прекретници креќу градити своје животе испочетка. Сопхие прима стипендију престижне приватне школе на Манхаттану па Карен и она наговоре мајку на пресељене из малог града у Неw Меxицу у Неw Yорк. У Неw Yорку надарена Сопхие испрва има проблема уклопити се у школско окружење препуно богатих и самодопадних тинејџера, али ускоро њен шарм и непретенциозност привуку два младиќа, Гидеона и Ницхоласа. Један је осјетљиви умјетник и аутсајдер, а други секси и самоувјерени момак, воѓа скупине коју називају "Беаутифул пеопле". С друге стране, Карен се смијеши каријера у узбудљивом свијету моде и модела, но врло брзо схваќа да је конкуренција у Неw Yорку нешто жешќа него она на коју је навикла. Након серије фрустрирајуќих послова, Лyнн коначно проналази посао у индустрији моде, радеќи за познатог дизајнера. Због природе свог посла Лyнн је свакодневно у контакту са својом једином и највеќом љубави којој се она и даље свиѓа. Сада ожењеног милијунаша Јулиана Фискеа, који се бори са својим осјеќајима према Лyнн и моралним дилемама коју потенцијална веза с њом доноси, она је још давних дана упознала у средњој школи. Нови град пун изазова и нада одвест ќе Лyнн и њене кќери у многе авантуре и кроз најузбудљивије раздобље њихових живота.

Беше на каналите:

RTL  RTRS  

Препораки
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.