poster

SPORT plus SBTV

SPORT plus SBTV

sportski | Hrvatska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SPORT PLUS - je prva emisija od svih tjednih koja je emitirana u programu SBTV-a, a premijerna je bila 5. srpnja 2004. godine.

Emisija je u prvih 384 svojih izdanja nosila ime SB sport, da bi se naziv odnedavno promijenio u Sport plus. Budući je SBTV regionalna televizija koja pokriva 4 županije (Brodsko – posavska, Požeško – slavonska, Virovitičko - podravska i Bjelovarsko – bilogorska) došlo je do promjene naziva emisije iz razloga što su u emisiji već gostovali sportaši iz navedenih županija.

Emisija se danas sastoji od 2 dijela, točnije ima dvije teme. Na početku svake emisije voditelj kratko objavi samo najznačajnije rezultate koje su klubovi ili sportaši ostvarili na sportskim terenima u gradu, županiji, Hrvatskoj ili čak na međunarodnoj sceni prošlog vikenda. Nakon toga slijedi razgovor s gostima u studiju, a oni tijekom emisije s voditeljem komentiraju kadrove koji se prikazuju (kadrovi s treninga, utakmica ili događaja o kojem se govori u emisiji).

Nakon završetak druge teme, voditelj u rubrici: „Županijske nogometne lige" objavi rezultate u tri lige, a preko njega se emitiraju grafičke tablice, odnosno rezultati koji prate što voditelj čita. Na kraju emisije voditelj najavi samo najznačajnije sportske događaje tijekom tjedna i za vikend. Osim tema u nekoliko su emisija razni klubovi ili udruge imale prezentacije, primjerice, novog nogometnog stadiona ili novog sportskog kompleksa što su gledatelji prvi puta javno mogli vidjeti.

Također su sportaši, najčešće u borilačkim vještinama uživo u studiju tijekom emisije demonstrirali svoju vještinu (karate i taekwondo). Sport plus je afirmativnog tipa u kojem se uglavnom govori o rezultatima, aktualnostima i problematici sportskih klubova ili sportaša. Sport plus je vrlo gledana emisija koja je ušla u domove građana Slavonskog Broda, a i šire.

U emisiji su gostovala mnoga poznata imena lokalnog, ali i hrvatskog sporta. Emisija potiče mlade na bavljenje sportom i bavi se afirmacijom sporta, ali i otkriva s kakvim se problemima susreću sportaši i mnogi klubovi u gradu i županiji.

Zbog vrlo dobrog termina emitiranja (ponedjeljak u 20:25) Sport plus je postao nezaobilazna emisija mnogih koji se na bilo koji način na lokalnoj razini bave sportom ili su samo nijemi promatrači. Često puta, a u pravilu je tako, Sport plus daje pravu i realnu sliku sporta u Slavonskom Brodu.

Zato ga mnogi gledaju i prate iz tjedna u tjedan, a svi oni koji su na bilo koji način uključeni u njegovu izradu trudit će se da i dalje ostane jedna od najgledanijih emisija SBTV-a.

PREPORUKE
  • Fitness

    image
    Wake yourself up for the new day with some light fitness to get your heart pumping. Simply follow our on-screen instructors to help build a stronger you.
  • Teme do Arene

    image
    U vožnji sa našim voditeljima, na mestu suvozača smenjuju se poznata lica našeg sporta.
  • GC32 Racing Tour

    image
    The GC32 Racing Tour is an international competition that allows regular sailors, both pros and keen amateurs, to get a taste of state of the art, flying,...
  • Pilates

    image
    My Zen TV gives you some pilates exercises to helps you develop a strong core, train your flexibility and find your body balance. Learn how to move efficiently...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.