NOVOSTI Stranica 1

Provjerite što sve dolazi iz daleke, daleke galaksije na Disney+

• ponedeljak 19:22

Disney svoju streaming platformu Disney+ lansira 12. studenog, i već za premijeru će osigurati hrpu Star Wars serija i filmova. Što se točno tada može pronaći od Star Warsa na toj platformi provjerite na sljedećoj listi:
Igrane serije:
The Mandalorian
Filmovi:
Star Wars: A New Hope
Star Wars: The Empire Strikes Back

Prodaje se slavna kuća Elaine Benes

• ponedeljak 12:38

U jednoj od najpopularnijih TV serija svih vremena “Seinfeld” proslavljena je kuća Elaine Benes. Prema pisanjima stranih medija, ova primamljiva nekretnina trenutno se prodaje za oko 8,5 miliona dolara. Još uvijek aktuelni vlasnici Harry Azorin i Lori Monson kuću su kupili 1995. godine za oko 900 hiljada dolara pa bi se ta investicija mogla pokazati …

Dolittle (2020)

• nedjelja 22:39

U kinima od januara 2020. godine Žanr: Komedija / Porodični film / Fantazija Režija: Stephen Gaghan Glavne uloge: Robert Downey Jr., Jessie Buckley, Harry Collett, Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent, Rami Malek, Emma Thompson, Kumail Nanjiani, John Cena, Marion Cotillard, Frances de la Tour, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland, Craig Robinson …

Filip Juričić: Serije su mi donijele popularnost, ali pozorištu se uvijek vraćam

• nedjelja 21:55

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca Filip Juričić trenutno boravi u Tuzli gdje gostuje na Festivalu južnoslavenskog filma. U razgovoru za Klix.ba govorio je o značaju festivala za regionalne glumce, slavi koju su mu donijele televizijske serije, načinu na koji prihvata angažmane, tome kakav je u privatnom životu, a otkrio je i plan za naredni period.

Zašto je "Joker" najgledaniji antijunački film svih vremena

• nedjelja 21:23

(Ovaj tekst sadrži spoilere!) "Šta dobiješ kad pomiješaš psihičkog bolesnika i društvo koje ga je zapostavilo? Dobiješ ono što i zaslužiš", poentira Joker u svom prvom nastupu u late night showu i metkom iz pištolja prosvira glavu Roberta De Nira u direktnom televizijskom prijenosu.

Početak « 1 2 3 ... 1073 1074 1075 » Kraj

Prijavi se