NOVOSTI Stranica 1

Novi pogled na reboot serije Roswell, New Mexico

• utorak 15.32

The CW je nedavno objavio novi trailer za reboot serije Roswell, New Mexico. Reboot će se kao i original također bazirati na serijalu knjiga Roswell High autorice Melinde Metz.
Nakon što se vrati u svoj rodni grad Roswell, Liz Ortecho, kći imigranata otkriva šokantnu istinu o Maxu, svojoj ljubavi iz srednje škole, koji sada radi kao policajac.

Pripreme pozori za rekordnog Aquamana: Kraj godine i sve miriše na lovu

• utorak 14.46

Novi junak DC svijeta – Aquaman je u prvom vikendu otvaranja doplivao do rekordnih 94 milijuna američkih baksa samo u Kini i time ostvario najbolje otvaranje DC filma, ali i najbolje Warner Bros. otvaranje ikada na tom teritoriju. Time je Aquaman potukao svu konkurenciju internacionalno samo s jednim jedinim teritorijem na kojem se ovaj vikend prikazivao.

Hrvatski crtić u svijetu: Animirani serijal Black&White osvojio drugo mjesto na međunarodnom festivalu animiranih filmov

• utorak 14.19

Već smo pisali o mladim kreativcima iz Hrvatske koji su svojim radom na animiranim edukativnim filmićima za djecu  odrasle oduševili svijet.
Posljednjih jedanaest godina, točnije od 2007. Internacionalni festival animiranih filmova u Los Angelesu (Los Angeles International Animation Film Festival) privlači mnogobrojne fanove i producente animiranih filmova diljem svijeta i Sjedinjenih Američkih Država.

Novi, epski trailer za Godzilla: King of the Monsters otkriva sva čudovišta

• ponedeljak 17.38

Warner Bros. je objavio novi trailer za Godzilla: King of the Monsters, nakon što je premijerno prikazan na Brazil Comic Conu. Netom prije ovog vrlo iščekivanog trailera plasiran je i novi poster za film, koji će vam stvari staviti u kristalno jasnu perspektivu.
Godzilla: King of the Monsters se odvija pet godina nakon događaja filma Godzilla iz 2014.

Serija "Prijatelji" je trebala završiti sezonu ranije

• ponedeljak 15.53

Kultni Prijatelji se ne snimaju već 14 godina, te su zadnju epizodu snimili tako da su fanovi imali priliku vidjeti sretni završetak. Međutim, serija je umalo završila na kraju devete sezone, a pisci tvrde da je bilo teško povezati desetu sezonu sa prvih devet.

Početak « 1 2 3 ... 984 985 986 » Kraj

Prijavi se