Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 25 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake.
Iako prepoznatljiva po svojim jedinstvenim predstavljanjima najnovijih automobila po sistemu «hvalimo-zameramo», kao i brojnim praktičnim ispitivanjima svih vrsta proizvoda od kvaliteta goriva do pouzdanosti delova, emisija SAT je namenjena svima kojima je automobil zabava, ali i potreba pa su priče iz oblasti osiguranja, saveti za kupovinu, predlozi za održavanje i slične teme zapravo njen neizostavni deo. Istovremeno, emisija SAT poznata je i kao veliki borac za bezbednost saobraćaja i kao neizbežni partner na putovanjima naročito kroz čuvene «patrole», originalne turističko-saobraćajne reportaže u stilu «kilometar po kilometar». Naravno, ne treba zaboraviti ni rad na otkrivanju zaboravljenih turističkih bisera Srbije, besplatno pravno savetovalište, priče o privrednim temama, kamiona, autobusima i sve druge rubrike koje emisiju SAT čine zanimljivom za čitavu porodicu.

Emitovanje na kanalima:

RTS SVET  RTS1  

Bilo je na kanalima:

RTS Život  RTS2  TVCG MNE  HTV4  

Sledeće epizode:

nedjelja
12:50
SAT
nedjelja
13:22
SAT
ponedeljak
00:20
SAT
ponedeljak
05:03
SAT ®
PREPORUKE
  • Strongman Champions League

    image
  • ATP World Tour Uncovered (2015)

    image
    ATP World Tour Uncovered je emisija koja navijačima pruža nezabeležen pristup iza kulisa najuzbudljivijih teniskih igrača i turnira na svetu. Svaka epizoda traje...
  • Džudo

    image
  • Sport

    image
    Pregled sportskih zbivanja u BiH, ali i svijetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.