Često postavljana pitanja (FAQ)

Mogu li da gledam TV uživo na vašem portalu?

Na TvProfilu možete videti raspored vaših omiljenih TV serija, emisija ili filmova i sve informacije o njima. Nažalost, ne možete gledati televiziju određenih emisija, serija i filmova.

Mogu li da vidim TV raspored na svom mobilnom uređaju?

Možete. Da biste videli TV rasporede na svom mobilnom uređaju, kliknite ovde Mobilna aplikacija

Kanal koji pratim nije među TvProfil kanalima. Možete li ga dodati?

Možemo. Da biste dodali svoje omiljene kanale, dajte nam sve informacije o kanalu i pošaljite ih dalje Kontakt

Zašto neki kanal nije dostupan?

Pošaljite nam kanal e-poštom i pokušaćemo da ga dodamo.

Može li TvProfil promeniti vreme emitovanja određene TV emisije ili sadržaj?

TvProfil prikazuje samo različite programe TV stanica (TV program) i nema uticaja na vreme emitovanja određenih TV emisija ili njihov sadržaj.

Kako da napravim svoju ličnu listu kanala?

Na početnoj stranici nalazi se plava traka menija gde možete pronaći dugme „Kanali“. Klikom na to dugme dobićete oblast za prilagođavanje kanala. U toj oblasti možete pojedinačno da izaberete podešavanja kanala ili možete da kliknete na dugme „Druga zemlja“ koje će vas odvesti do oblasti u kojoj možete lako da podesite sve postavke svojih kanala tako što ćete izabrati svoju zemlju, jezik, vremensku zonu i preferirani TV provajder (operater). Ovoj oblasti možete pristupiti i klikom na dugme Podešavanje u gornjem desnom uglu.

Kako da uklonim kanal sa svoje liste?

Pritisnite dugme 'Kanali' na plavoj traci menija da prilagodite svoje kanale (neizabrane kanale koje želite da uklonite i pritisnite Sačuvaj).

Kako obrisati TvProfil račun?

U korisničkim postavkama potrebno je odabrati "Uredi profil" -> "Obriši profil" (Obriši profil)

Kako resetirati lozinku?

Na login formi je moguće izabrati izgubljena lozinka, link će biti poslan na vaš e-mail preko kojeg će te postaviti novu lozinku (Izgubljena lozinka)

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.