Trodijelna dokumentarna serija o povijesti mafije. Prvo ćemo se vratiti u vrijeme povijesnog sudskog procesa, najvećeg procesa svih vremena protiv cose nostre, koji je započeo 1986. u Palermu i u kojem se sudilo 475 članova mafije. U filmu se pojavljuju glavni sudac Alfonso Giordano, svjedoci i novinari koji su izvještavali o tom događaju. Potom ćemo otkriti ključnu ulogu žena u mafijaškoj organizaciji. Talijansko pravosuđe tek je nedavno postalo svjesno tog aspekta mafije. Proučit ćemo neobične sudbine Rite Atrije, koja je prekršila zakon šutnje, te pokajnice Giusy Vitale. Naposljetku ćemo stupiti u središte organizacije 'ndrangheta, najtajnovitije, ali i najmoćnije zločinačke organizacije u Europi koja je dugo ostala u sjeni.

Bilo je na kanalima:

Pink Pedia  Vesti  N1 RS  HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Blog

    image
    "Video blog" je petominutni televizijski format u kojem najeminentnije ličnosti iz različitih sfera društvenog života regiona, govore o temama, pojavama i...
  • Consomag (1995)

    image
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.