Prolazeći svim krajolicima svijeta tijekom jedne godine, saznat ćemo kako godišnja doba utječu na različite dijelove svijeta u različita doba godine i kako se životinje nose s time. Tijekom kišne sezone u Africi vegetacija je bujna pa životinje kao majmuni samango uživaju u gozbi na smokvama. Kad počne suha sezona i voda se povuče, priča je posve drugačija, a život brojnih životinja pretvara se u svakodnevnu borbu za život. Kasnije u godini temperature se sjevernog teritorija spuštaju ispod nule, ali se led zbog klimatskih promjena stvara sporije no ikad prije. Teška godišnja doba postaju još surovija, a preživljavanje prirode ostaje jednako fascinantno.

Emitovanje na kanalima:

DocuBox  

Bilo je na kanalima:

Viasat Nature  

Sledeće epizode:

subota
06:00
A YEAR IN THE WILD, ep. 1
nedjelja
05:20
A YEAR IN THE WILD, ep. 2
ponedeljak
05:30
A YEAR IN THE WILD, ep. 3
24.5.24.
18:25
A YEAR IN THE WILD, ep. 1
25.5.24.
18:25
A YEAR IN THE WILD, ep. 2
26.5.24.
18:25
A YEAR IN THE WILD, ep. 3
1.6.24.
06:00
A YEAR IN THE WILD, ep. 1
PREPORUKE
  • Medicus

    image
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
  • Trust Me, I'm a Doctor (2013)

    image
    Medical journalist Michael Mosley & a team of doctors scientifically investigate popular health claims, myths & misconceptions.
  • Trgovci automobilima (2003)

    image
    Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.