Frank Capra

actor

Photo: © sky.de

Ditëlindje: 1897

Vdiq: 1991

Aktor:

 1. ...
  Bus Singer
 2. ...
  Self (archive footage)
 3. ...
  Self (archive footage)
 4. ...
  Self (archive footage)
 5. ...
  Self (archive footage)
 6. ...
  Self (archive footage)
 7. ...
  Self (archive footage)

Regjia:

 1. ...
  (uncredited)
 2. ...
  (uncredited)
 3. ...
  (uncredited)
 4. ...
  (uncredited)
 5. ...
  (uncredited)

Skenaristi:

 1. ...
  (story)
 2. ...
  (screenplay by)
 3. ...
  (story)

Regjisori:

 1. ...
  associate producer (uncredited)
 2. ...
  associate producer (uncredited)
 3. ...
  producer (uncredited)
 4. ...
  producer (uncredited)
 5. ...
  producer (uncredited)
 6. ...
  producer (uncredited)
 7. ...
  producer (uncredited)
 8. ...
  producer (uncredited)
 9. ...
  producer (uncredited)
 10. ...
  producer (uncredited)
 11. ...
  producer (uncredited)
 12. ...
  producer (uncredited)
 13. ...
  producer (uncredited)
 14. ...
  producer (uncredited)
 15. ...
  producer (uncredited)
 16. ...
  producer (uncredited)
 17. ...
  associate producer (uncredited)
 18. ...
  (uncredited)

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.