Aktor:

 1. ...
  Hey Girl
 2. ...
  Tulips
 3. ...
  Madame Sue-Mei Hung
 4. 4. Coronado 9 (1960), seriale
  ...
  Kim Luchan
 5. 5. Dante (1960), seriale
  ...
  Mai-Ling
 6. ...
  Soong Yen
 7. ...
  Mrs. Yates
 8. 9. Hammett (1982), Film
  ...
  Miss Cameron's Assistant
 9. ...
  Tzu Hsui
 10. 11. Noble House (1988), seriale
  ...
  Ah Tam
 11. ...
  An-Mei - The Mother
 12. ...
  Virgina Hervey
 13. ...
  Mahjong partner of Aunt
 14. ...
  Ho's Grandma
 15. ...
  Miss Cameron's Assistant
 16. ...
  Mrs Xiao
 17. 18. 2012 (2009), Film
  ...
  Grandmother Sonam
 18. ...
  Chinese Journalist
 19. ...
  Du Ruixue
 20. ...
  Ah Ma
 21. ...
  Self
 22. ...
  Granny Bai (voice)

Regjisori:

 1. ...
  assistant producer

Zeri:

 1. ...
  Granny Bai

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.