Shirley Jones

actor

Ditëlindje: 1934

Aktor:

 1. 1. Oklahoma (1955), Film
  ...
  Laurey Williams (archive footage)
 2. 2. Karusel (1956), Film
  ...
  Julie Jordan
 3. ...
  Liz Templeton
 4. ...
  Linda Cabot
 5. ...
  Lulu Bains
 6. 6. Pepe (1960), Film
 7. ...
  Marty Purcell
 8. ...
  Marian Paroo
 9. ...
  Elizabeth Marten
 10. ...
  Janet Walker
 11. ...
  Marigold Marado
 12. ...
  Flo Harrigan
 13. 13. El golfo (1969), Film
  ...
  María O'Hara
 14. ...
  Jenny
 15. ...
  Shirley Partridge
 16. ...
  Gina Rowe
 17. 18. Tank (1984), Film
  ...
  LaDonna
 18. 19. Biography (1987), seriale
  ...
  Self
 19. 20. Gideon (1998), Film
  ...
  Elly Morton
 20. ...
  Nurse Kervorkian
 21. 22. Ping! (2000), Film
  ...
  Ethel Jeffries
 22. ...
  Grace
 23. ...
  Aunt Batty
 24. ...
  Herself
 25. 26. The Cleaner (2008), seriale
  ...
  Lola Zellman
 26. ...
  Herself - Hostess & Narrator
 27. ...
  Della Duncan
 28. ...
  GG
 29. ...
  Nana
 30. ...
  Ruth
 31. ...
  Laurey Williams (archive footage)

Zeri:

 1. ...
  Victoria Claus

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.