Anna Maria Horsford

actor

Ditëlindje: 1948

Aktor:

 1. ...
  Amy Zon
 2. ...
  Rosie Washington
 3. 3. The Fan (1981), Film
  ...
  Emily Stolz
 4. 4. Class (1983), Film
  ...
  Maggie
 5. 5. Crackers (1984), Film
  ...
  Slam Dunk
 6. ...
  Naomi
 7. ...
  Della
 8. ...
  Virginia Cates
 9. 10. Amen (1986), seriale
  ...
  Thelma Frye
 10. ...
  Harriet
 11. ...
  Mrs. Pierson
 12. ...
  Eugenia
 13. ...
  Barbara Evans
 14. ...
  Additional Voices
 15. ...
  Veronica Perry
 16. ...
  Judge Harris
 17. ...
  Randi
 18. 19. Friday (1995), Film
  ...
  Mrs. Jones
 19. ...
  Deirdre 'Dee' Baxter
 20. ...
  Evelyn
 21. ...
  Ms. Wells
 22. 23. Dear God (1996), Film
  ...
  Lucille Barnett
 23. ...
  Lavanda Harrison
 24. ...
  Denise's Mother
 25. ...
  Saunders
 26. ...
  Vickie
 27. ...
  Mamma King
 28. ...
  Mrs. Jones
 29. ...
  Casey
 30. ...
  Detective Martinez
 31. ...
  Diane Boyd
 32. ...
  Eileen
 33. ...
  Self
 34. 35. I Feel Bad (2018), seriale
  ...
  Norman's Mom
 35. 36. The Last O.G. (2018), seriale
  ...
  Roberta Barker
 36. 37. B Positive (2020), seriale
  ...
  Mrs. Ludlum
 37. ...
  Mayor Coont
 38. ...
  Nancy
 39. ...
  Connie

Zeri:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.