Holger Daemgen

actor

Ditëlindje: 1969

Aktor:

 1. 1. Ana Frank (2001), seriale
  ...
  Sergeant Silberbauer
 2. ...
  Georg
 3. ...
  Fahrer Kretz
 4. ...
  Heinz Buber
 5. ...
  Werbefilmer Claus Maria Schmidt
 6. ...
  Oberarzt Dr. Goltz
 7. ...
  Jan Ohlig
 8. ...
  Der 'Tappasmann'
 9. ...
  General Reiner Stahel
 10. ...
  Andreas Winter
 11. ...
  Kapitän Gwisdeck
 12. ...
  Dübner
 13. ...
  Präsidentensprecher
 14. ...
  Alois Brunner
 15. ...
  Herr Hub
 16. ...
  von der Ecken
 17. ...
  Niemann
 18. ...
  Mercurius
 19. 19. Marnow Murders (2021), seriale
  ...
  Dr. Cramer

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.