Codin Maticiuc

actor

Aktor:

 1. ...
  Barbat Bucuresti 5
 2. ...
  Marlon
 3. 4. Octave (2017), Film
  ...
  Property Developer's Assistant
 4. ...
  Mugurel
 5. 6. Legacy (2019), Film
  ...
  Detectiv
 6. ...
  Ilie
 7. 10. Investors (2021), Film
 8. ...
  Médico
 9. 12. Clanul (2022), seriale
  ...
  Iulica
 10. ...
  Bilã

Regjisori:

 1. 1. Deža vi (2013), Film
 2. ...
  co-producer
 3. ...
  development producer

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.