Giorgio Marchesi

actor

Aktor:

 1. ...
  Marco Levi
 2. ...
  Alfonso de Aragón
 3. ...
  Giannini
 4. ...
  Aldo Corsini
 5. ...
  Francesco Miraglia
 6. ...
  Nicola
 7. ...
  Renato
 8. ...
  Massimo
 9. ...
  Franco Freda
 10. 11. The Family (2012), Seriale
  ...
  Raoul Rengoni
 11. ...
  Giovanni Nigro
 12. ...
  Walter
 13. ...
  Diego Madero
 14. 15. One Kiss (2016), Film
  ...
  Davide (Padre di Blu)
 15. ...
  Sergio Einardi
 16. 17. Sorelle (2017), Seriale
  ...
  Roberto Roversi
 17. ...
  Emiliano Saint Vincent
 18. ...
  Franco Basile
 19. 20. La Sposa (2022), Seriale
  ...
  Italo
 20. ...
  Marco Bonacini

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.