Josefine Preuß

actor

Ditëlindje: 1986

Aktor:

 1. ...
  Vanessa 'Nessie'
 2. 2. Jargo (2004), Film
 3. ...
  Sophie
 4. ...
  Lena Schneider
 5. ...
  Mimi
 6. ...
  Melanie 'Melli' Mueller
 7. ...
  Amelie Maibach
 8. ...
  Lotta Brinkhammer
 9. 9. Lotta (2010), seriale
  ...
  Lotta Brinkhammer
 10. ...
  Benita
 11. ...
  Susanne Teufer
 12. ...
  Sara Wensberg
 13. ...
  Franziska Petersen
 14. ...
  Lena Schneider
 15. ...
  Lotta Brinkhammer
 16. ...
  Lucy Montrose
 17. ...
  Jessica
 18. ...
  Sonja Schadt
 19. ...
  Gesa
 20. ...
  Lucy Montrose
 21. ...
  Mia
 22. 22. La pellegrina (2014), seriale
  ...
  Tilla Willinger
 23. ...
  Lotta Brinkhammer
 24. ...
  Theresa Tackler
 25. ...
  Gesa
 26. ...
  Lucy Montrose
 27. ...
  Lotta Brinkhammer
 28. 28. Hotel Sacher (2016), seriale
  ...
  Konstanze von Traunstein
 29. ...
  Anne Wolf
 30. ...
  Lotta Brinkhammer
 31. ...
  Jessi
 32. 32. Nothing fixed (2018), seriale
  ...
  Wiebke Busch
 33. ...
  Tanja Braungart
 34. ...
  Sabine Nemez
 35. ...
  Malu Barstedt
 36. ...
  Lotta Brinkhammer
 37. ...
  Lotta Brinkhammer
 38. ...
  Monika Popov
 39. 39. Dr. Nice (2023), seriale
  ...
  Charlie Winkler

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.