Susan Silo

actor

Ditëlindje: 1942

Zeri:

 1. 1. Pufët (1981), seriale
 2. ...
  Florence
 3. ...
  Gertrude
 4. 4. Palčica (1992), Film
  ...
  Frog / Girl Beetle 1 / Girl Beetle 2
 5. ...
  Alicia / Clara / Evil Fairy
 6. ...
  Milady / Queen
 7. ...
  Ticketlady / Saleswoman / Nuclear Mother / Rodney
 8. ...
  Russell's Mom
 9. ...
  Wicked Queen
 10. 10. The Tick (1994), seriale
  ...
  Jungle Janet
 11. ...
  Mary the Goat
 12. ...
  Netti Pisghetti

Aktor:

 1. 1. Pac-Man (1982), seriale
  ...
  Russell's Mom
 2. 2. Foofur (1986), seriale
  ...
  Mrs. Escrow
 3. 3. TaleSpin (1990), seriale
  ...
  Airplane Jane (Plane Jane)
 4. 6. ChalkZone (1998), seriale
  ...
  Stinky Witch
 5. 7. Jakers (2003), seriale
  ...
  Miss Nanny
 6. ...
  Wuya
 7. ...
  Netti Pisghetti
 8. ...
  Dr. Karbunkle
 9. ...
  Neferkitty
 10. ...
  Auntie Louella
 11. 14. Turbo FAST (2013), seriale
  ...
  Gypsy Moth
 12. 15. Kiti Aviatorja (2019), seriale
  ...
  Irma Philpot

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.