Michaela Rosen

actor

Ditëlindje: 1956

Aktor:

 1. ...
  Ramona, the Madame
 2. ...
  Elaine Troost
 3. ...
  Caroline Zumboden
 4. ...
  Gunda Friedrichs
 5. ...
  Frau von Seckbach
 6. ...
  Ines Grezelius
 7. ...
  Teresa Mancini
 8. ...
  Susanne Halberstadt
 9. ...
  Megan
 10. ...
  Frau Reuter
 11. ...
  Carlotta Stone
 12. 13. Alpine Rescue (2009), seriale
  ...
  Johanna Marquardt
 13. ...
  Anna Schulze
 14. 15. Neben der Spur (2014), seriale
  ...
  Veronika Nielsen
 15. ...
  Ursula Dorsch
 16. ...
  Frau Doringer
 17. ...
  Austrian politician
 18. ...
  Elisabeth von Puttkammer
 19. 20. Morin (2023), Film
  ...
  Ida

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.