Jeffrey Nordling

Ditëlindje: 1962

Aktor:

 1. ...
  Tim Rourke
 2. 2. Ruby (1992), Film
  ...
  Hank
 3. ...
  Gaetan Dugas
 4. ...
  Chris Turner
 5. ...
  Link
 6. ...
  Lou
 7. ...
  Greg Philips
 8. ...
  John
 9. ...
  Frank
 10. 10. Apollo 11 (1996), Film
  ...
  Neil Armstrong
 11. ...
  Coach Orion
 12. ...
  Frank
 13. ...
  Col. Brad Fullerton
 14. ...
  Dr. Peter Woods
 15. ...
  Det. Lloyd Boyko
 16. 16. True Women (1997), seriale
  ...
  Dr. Peter Woods
 17. ...
  Father Don
 18. ...
  Elliot
 19. ...
  Elliot
 20. 20. Providence (1999), seriale
  ...
  Dr. David Baylor
 21. ...
  Jesse Stanton
 22. ...
  Scott Kniffen
 23. ...
  Ian Rhys
 24. 24. Flicka (2006), Film
  ...
  Rick Koop
 25. ...
  Cary
 26. 26. Dirt (2007), seriale
  ...
  Brent Barrow
 27. ...
  Eddie Zarno
 28. ...
  Curtis
 29. ...
  Prof. Terry O'Neill
 30. 30. Body of Proof (2011), seriale
  ...
  Todd Fleming
 31. 31. Nashville (2012), seriale
  ...
  Brad Maitland
 32. 32. Motive (2013), seriale
  ...
  Deputy Chief Earl Halford
 33. ...
  Sebastian Swift
 34. 34. Rake (2014), seriale
  ...
  Bruce
 35. ...
  Barry Leonard
 36. ...
  Gordon Klein
 37. ...
  Eli Gershmann
 38. ...
  Rick Zahn
 39. 39. High Fidelity (2020), seriale
  ...
  Tim Parker
 40. 40. Walker (2021), seriale
  ...
  Stan Morrison
 41. ...
  Gus Easton
 42. ...
  Ian Zwick

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.