Emri i përdoruesit: Mysafirë

Live në: Askund

  • 2 Vizitoret e profilit
  • 0 Pelqimet
  • 0 Komentet

Tak-tak

Tak-tak

Pallati i bardhë

Pallati i bardhë

Istanbullu Gelin

Istanbullu Gelin

Black & White World

Black & White World

Tomboy

Tomboy

Zauvijek goranin

Zauvijek goranin

A December Bride

A December Bride

Crazy, Confused, Normal

Crazy, Confused, Normal

Ukradeni život

Ukradeni život

Star trek: Deep Space Nine

Star trek: Deep Space Nine

Shtatë vjet në Tibet

Shtatë vjet në Tibet

Prindër të cuditshëm

Prindër të cuditshëm

Pogresan covjek

Pogresan covjek

On the Border

On the Border

The Doctor Blake Mysteries

The Doctor Blake Mysteries

Miqte e Engjellit

Miqte e Engjellit

1001 Nights

1001 Nights

On the Border

On the Border

Sila

Sila

Prindër të cuditshëm

Prindër të cuditshëm

KOLO i LADO "Ruku pod ruku"

KOLO i LADO "Ruku pod ruku"

Hrvatski klasici: Gruntovčani - Na probi

Hrvatski klasici: Gruntovčani - Na probi

Vetja ime më e mirë

Vetja ime më e mirë

Flutura e Torinos

Flutura e Torinos

Elizabeth: Our Queen

Elizabeth: Our Queen

Vugljenari

Vugljenari

Prindër të cuditshëm

Prindër të cuditshëm

Konak kod Hilmije

Konak kod Hilmije

Rat ruža

Rat ruža

Si i vodhi Grinçi krishtlindjet

Si i vodhi Grinçi krishtlindjet

Lule të thyera

Lule të thyera

Tradhëtia

Tradhëtia

Tradhëtia

Tradhëtia

Kockići

Kockići

Gjysmëhije

Gjysmëhije

Natë në muze 1

Natë në muze 1
Emri « 1 2 3 4 5 6 7 » Mbiemri

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.