poster

Renovacija na prepad: Kuhinja i boravak

Renovation Raiders (2013)

Reality show | Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 2

EPISODI: 4

PëRMBLEDHJE

Imagine the crew from Oceans 11 are contractors, and instead of a heist they are pulling off a massive remodel - all while the homeowners are out to dinner. Just like in every caper film, our crew will need intel and a warehouse to mock-up and practice the "job." And of course they can't get caught! Those homeowners better order dessert!

Fotot

Renovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravakRenovacija na prepad: Kuhinja i boravak

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.