Destinacija: Hrvatska

Destinacija: Hrvatska (2019)

Dokumentar | Kroaci

SEZONI: 1

EPISODI: 3

PëRMBLEDHJE

Središnja tema druge epizode je zdravstveni turizam. Tim povodom novinarka Ana Muhar zaputila se u Tursku, državu koja je lider u ovom tipu turizma. Posjetila je najveću tursku kliniku i razgovarala s njezinim čelnim ljudima o načinima privlačenja klijenata te utjecaju zdravstvenog turizma na tursko gospodarstvo. O mogućnostima razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj razgovarali su i hrvatski stručnjaci na studijskom panelu koji je moderirala Dora Koretić. Sudjelovali su: prof. dr. sc. Nikica Gabrić, spec. oftalmologije, mr. sc. Neda Košuta Telišman iz Instituta za turizam i Hrvoje Pezo, dr. med. dent.
U emisiji pogledajte i prilog o razvoju kontinentalnog turizma na primjeru Osječko-baranjske županije. Posjetili smo Luku Osijek, hotel Maksimilijan te eko-imanje Orlov Put u Bilju.

Editori: Lana Pavić

Fotot

Destinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: Hrvatska

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.