poster

Stuhi në Parajsë

Tormenta en el paraíso (2007)

Dramë | Meksikë

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 65

PëRMBLEDHJE

Maura kaže Davidu da ga voli, ali njezina ju je financijska situacija primorala da se uda za Nicolása. Kaže mu da je medaljon njezin jer je ona zaista Karina Rosenberg. David joj kaže da je lažljivica i da će pronaći dokaze da bi je pred svima raskrinkao. David kaže Nicolásu da bi trebao istražiti pravi identitet žene s kojom se vjenčao. Aymar nazove Raúla i kaže mu da joj se učinilo da je vidjela njegova oca u Jalapi. Raúl je zamoli da se drži podalje od njega i ne čini ništa jer će on doći prvim letom da bi se suočio s njim. G. Mario s estetskim je kirurgom i prigovori mu zbog toga što nakon operacije izgleda gotovo jednako kao i prije.

Fotot

Stuhi në ParajsëOluja u raju 01Oluja u raju 02Oluja u raju 03Oluja u raju 04Oluja u raju 05Oluja u raju 06Oluja u raju 08Oluja u raju 09Oluja u raju 10Oluja u raju 11Oluja u raju 12Oluja u raju 13Oluja u raju 14Oluja u raju 15

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.