poster

ICTbusiness TV

ICTbusiness TV (2024)

Magazine, Technology, News | Croatia

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 214

SYNOPSIS

Pred vama je prva ICTbusiness TV emisija u novoj 2024. godini i cijela produkcijska ekipa želi Vam prije svega ispunjenje svih želja koje sami poželite, ali prije svega zdravlja. U novoj TV emisiji donosimo razgovor s Igorom Gržaljom, predsjednikom uprave ASEE Hrvatska koji govori o načinu širenja kompanija, akvizicijama, ali i planovima ta budućnost.
O novom zakonu o kibernetičkoj sigurnosti koji mnogo toga mijenja za tvrtke koje dosad nisu bile obuhvaćene govori Martina Dragičević direktorica regulatornih poslova i EU fondova A1 Hrvatska, dopredsjednica HUP ICT-a. Prema njezinim riječima nove promjene zakona o kibernetičkoj sigurnosti, ali i podzakonski akti koji slijede bit će iznimno važni za želju EU da se postigne visoki stupanj digitalizacije i digitalne transformacije uz maksimalnu razinu sigurnosti.
O zahtjevima korisnika, edukaciji kupaca pa i korisnika govori Viktor Olujić, član uprave Monri i ASEE Hrvatska koji ističe kako se industrija i dalje vrlo brzo mijenja i treba se njemu jednako tako prilagoditi.
I na kraju TV emisije donosimo pregled 2023. godine i neka od ključnih događanja. Naravno da nismo pokrili sve jer je to jednostavno nemoguće jer inače ne bi bilo portala 365 dana godine, a TV emisija ne bilo četrdesetak i više godišnje. Godina je bila zanimljiva, a ova će biti barem jednako takva.
Svima želimo sretnu i uspješnu 2024. godinu od produkcijske ekipe ICTbusiness TV-a.

Photos

ICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TV

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.