Impresivna i čudesna BBC-jeva serija, snimana više od tri godine, kombinira vrhunsku tehnologiju, sofisticirane snimateljske tehnike i čudesne slike iz zraka prikazujući svijet iz zadivljujuće nove perspektive.
Pripremite se na nevjerojatno putovanje s pticama, dok lebdite preko kontinenata, svjedočite veličanstvenim seobama životinja i velikim svjetskim čudima što se rastvaraju pod vama, dok se obrušavate i sudjelujete u kopnenim i morskim dramama životinjskoga svijeta u kojima se odlučuje o životu i smrti.
Svaka epizoda istražuje jedan kontinent gledan ptičjim očima, te donosi dramatičnu priču o životu kroz godišnja doba. Vaš vodič kroz Južnu Ameriku, kondor, otkriva životinjska čuda planinskoga lanca Ande, a are pak ispod istražuju prašumu. Druge epizode pokazuju čudesne krajolike Afrike, Europe, Azije i Australije gledane očima ždrala, bjelolice guske, lastavice i plamenca. I naposljetku, šesta epizoda odlazi iza pozornice otkrivajući kako je ova uzbudljiva serija snimana.
Produkcija "John Downer" osvojila je brojne međunarodne nagrade za inovativan pristup snimanju nakon što je prva uporabila vrlo inventivne tehnike kamere koje publiku uranjaju u životinjski svijet.

Bilo je na kanalima:

RTL Kockica  BBC Earth  HTV3  HTV1  DasErste  HTV2  

PREPORUKE
  • Dinastije (2018)

    image
    Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na...
  • Srpski junaci srednjeg veka (2017)

    image
    „Srpski junaci srednjeg veka“ je igrano-dokumentarna TV serija realizovana prema ideji glumca i reditelja Radoša Bajića. Ovaj televizijski projekat gledaocima...
  • Neimenovani projekt obitelji Irwin (2018)

    image
    Obitelj Irvin nastavlja istraživanje Stevea Irwina. Obitelj Irwin, Terry, Bindi i Robert, odaju počast ostavštini Stevea Irwina putem svog rada u golemom...
  • Tajne Biblije (2015)

    image
    A fanatical quest to prove the validity of the Bible's best-known stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.