Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu.
Serija snimana više od četiri godine na veličanstvenim svjetskim lokacijama intiman je prikaz života nekih od najkultnijih životinja na svijetu.
Kako pratimo njihove priče, svjedočimo nevjerojatnoj odlučnosti u zaštiti obiteljske loze kad su suočene sa suparnicima ili kušnjama teških uvjeta u kojima žive. Ova prekrasno snimana serija istražuje složene odnose pet naših najslavnijih i najugroženijih životinja te prikazuje timski rad potreban za zadržavanje teritorija.
Od afričkog divljeg psa, koji se mora sukobiti s ambicioznom kćeri u opasnoj borbi za dragocjeno lovište, do mužjaka čimpanze, koji se očajnički pokušava vratiti na vlast nakon što ga je potukao suparnik u čoporu, serija vas uvlači u svaki dirljivi trenutak i svaku tužnu izdaju kojom jedinke nastoje stvoriti dinastiju koja će vladati generacijama.

Emitira se na kanalima:

HTV2  

Sljedeće epizode:

subota
20:05
Dinastije: Afrički divlji pas 1, ep. 4, dokumentarna serija
2.11.19.
20:05
Dinastije: Tigar 1, ep. 5, dokumentarna serija
PREPORUKE
 • Kako se proizvode… (2001)

  danas
  image
  Je li vas ikad zanimalo kako su stvari koje svakodnevno koristite napravljene? Pogledajte ovaj dokumentarac koji vam će vam otkriti sve djelove procesa stvaranja...
 • Silicon Valley: The Untold Story (2018)

  danas
  image
  The world’s technological and economic powerhouse sit within Silicon Valley. What is it’s secret to success?
 • Susjedi iz noćne more (2014)

  danas
  image
  Documentary using eyewitness testimony and footage from camcorders, CCTV and phones to examine traumatic, shocking, humorous and occasionally bizarre experiences...
 • Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

  danas
  image
  Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.
TOP LISTE

Prijavi se