Često Postavljena Pitanja (FAQ)

Mogu li gledati TV uživo na vašem portalu?

Na TvProfil-u možete pratiti tv raspored vaših omiljenih serija, emisija ili filmova kao i sve dodatne informacije o istima. Nažalost, na portalu se ne može gledati televizija niti pojedine emisije, serije ili filmovi.

Mogu li vidjeti TV raspored na svom mobilnom uređaju?

Možete. Za pregled TV rasporeda na svom mobilnom uređaju, kliknite ovdje Mobilna aplikacija

Kanal koji pratim nije među TvProfil kanalima. Možete li ga dodati?

Možemo. Da biste dodali svoje omiljene kanale, dajte nam sve informacije o kanalu i pošaljite ih dalje Kontakt

Zašto neki kanal nije dostupan?

Pošaljite nam kanal e-poštom i pokušat ćemo ga dodati.

Može li TvProfil promijeniti vrijeme ili sadržaj određene TV emisije?

TvProfil prikazuje samo različite programe TV stanica (TV program) i nema nikakav utjecaj na vrijeme emitiranja određenih TV emisija ili njihov sadržaj.

Kako da kreiram svoju ličnu listu kanala?

Na početnoj stranici nalazi se plava traka menija na kojoj možete pronaći dugme „Kanali“. Klikom na to dugme dobićete oblast za prilagođavanje kanala. U tom području možete pojedinačno odabrati željene kanale ili možete kliknuti na dugme “Druga zemlja” koje će vas odvesti do područja u kojem možete lako postaviti sve postavke svojih kanala odabirom vaše zemlje, jezika, vremenske zone i vaše preferirani TV provajder (operater). Ovom području možete pristupiti i klikom na dugme Podešavanje u gornjem desnom uglu.

Kako da uklonim kanal sa svoje liste?

Pritisnite dugme 'Kanali' na plavoj traci menija da prilagodite svoje kanale (neodabrane kanale koje želite da uklonite i pritisnite Sačuvaj).

Kako obrisati TvProfil račun?

U korisničkim postavkama potrebno je odabrati "Uredi profil" -> "Obriši profil" (Izbriši profil)

Kako resetirati lozinku?

Na login formi je moguće izabrati izgubljena lozinka, link će biti poslan na vaš e-mail preko kojeg će te postaviti novu lozinku (Izgubljena lozinka)

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.