NOVOSTI Stranica 1

Stigao je punokrvni trailer i poster za reboot serije Zona sumraka

• četvrtak 21:16

Pripremite za ulazak u drugu dimenziju. CBS All Access je upravo objavio punokrvni trailer i poster za reboot kultne antologijske serije Zona sumraka (The Twilight Zone).
Jordan Peele (Get Out) ima ulogu domaćina i naratora Zone sumraka, a Marco Ramirez (Daredevil, The Defenders) je showrunner i scenarist.

The Haunting of Hill House: 2020. stiže novo poglavlje s novom pričom

• četvrtak 18:18

Jedan od boljih prošlogodišnjih horor projekata je sasvim sigurno bio Netflixov The Haunting of Hill House. Prilično kvalitetna i jeziva adaptacija (iako ne previše vjerna) kultnog istoimenog romana Shirley Jackson iz 1959. godine. Serija je pratila i vrlo dobro oslikala likove obitelj Crain i njihove muke s titularnom kućom, a Mike Flanagan (Hush, Oculus, Ouija: Origin of Evil, Before I Wake, Gerald’s Game) kao tvorac, režiser i izvršni producent je ispunio svoje obećanje te dostavio njihovu zaokruženu i završenu priču.

Signali s posljednje granice #2.5: Lazarus

• srijeda 17:23

Za većinu fanova, Star Trek simbolizira najbolje od SF-a. Tu su koncepti tehnologije koji su inspirirali brojne znanstvenike, etičke i moralne dileme za koje se organiziraju posebna predavanja, te hrabri i nesebični postupci likova koji nam se urezuju u pamćenje i daju nadu u neki bolji svijet. No Star Trek je više od toga.

Početak « 1 2 3 ... 1140 1141 1142 » Kraj

Prijavi se