poster

Destinacija: Hrvatska

Destinacija: Hrvatska (2019)

dokumentarni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Destinacija: Hrvatska je dinamična mozaična emisija o turizmu koja otvara teme i postavlja jasna pitanja o stanju hrvatskog turizma, ali i njegovoj budućnosti. Turizam je sektor koji Hrvatskoj svake godine donosi milijarde eura i zato je važno o njemu govoriti polemički i uz relevantne, stručne goste, od čelnih ljudi Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice do poduzetnika, hotelijera, malih iznajmljivača, poljoprivrednika, do ostalih dionika domaćeg turizma. Emisija se sastoji od rubrike vijesti, zatim slijedi uvodni prilog koji kratko najavljuje središnju temu emisije. Ona se zatim podrobnije obrađuje putem studijskog panela u kojemu sudjeluju ključni stručnjaci za pojedinu temu. U završnom dijelu emisije bavimo se aktualnom temom s terena.
Studijski panel u emisiji se prikazuje u skraćenoj verziji, a integralna snimka razgovora može se pogledati na Youtube kanalu emisije.
Središnja tema druge emisije je turističko zemljište. Doznajemo na koji način dolazi do problema suvlasničkih zajednica i kako se pitanje turističkog zemljišta može regulirati novim zakonom. Razgovor u studiju moderira Ana Muhar, a sudjeluju stručnjaci: Veljko Ostojić, predsjednik Hrvatske udruge u turizmu i bivši ministar turizma, Robert Pende, pomoćnik ministra turizma i Ivana Pavić, načelnica sektora za trgovačka društva Ministarstva državne imovine.
U emisiji pogledajte i priloge o nautičkom turizmu, značaju arhitekture za turizam, kao i razgovor s Eulogiom Bordasom, španjolskim stručnjakom za turizam i prvim čovjekom konzultantske kuće THL Consulting.
Produkcija: Hrvatska turistička zajednica

Fotografije

Destinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bilo jednom...

    image
    Bilo jednom...
  • DNK dokazi (2020)

    image
    Pomoću revolucije u forenzici, zastareli slučajevi širom sveta se napokon rešavaju, a emisija “DNK dokazi” istražuje i prenosi priče najneverovatnijih slučajeva...
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.