poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 164

SADRžAJ

Pamela kaže tati da je uspjela ući u Aaronov kompjutor i da ga još neće predati policiji jer mora biti po njezinome. Isadora kaže gđi Jose da shvaća da je silno pogriješila i da neće prihvatiti novac koji joj nudi Rodrigo, te da će potražiti posao. Kaže joj i da će zajedno odgajati malog Ricarda. Nestor Videgaray kaže Rodrigu da nije uspio spasiti berbu, a ono što su imali zaplijenile su im banke, te da je posve propao. G. Soto kaže Aaronu da je Lluvia jednom nogom već u zatvoru, a Patricio će se spasiti ako ga Lluvia ne oda. Aaron kaže da je siguran da ga Lluvia neće odati. Pamela kaže Aaronu da je iznenađena silnim porukama i pozove ga k sebi. Kaže mu ironično da pretpostavlja da je i dalje sretno oženjen. Aaron odgovori da jest oženjen, ali da više ne može podnijeti Minervu. Alonso Santovena dolazi u London u nadi da će osvojiti Gaviotu. Ona kaže Clariti da je Alonso nije ni pitao za Rodriga, te da se čini da zna da je prekinula s njim. Gaviota dozna da se u Meksiku govori da je tvrtka Montalvo u teškim problemima.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.