Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(160 glasova)

SADRžAJ

Frustrirani tinejdžer i sin rastavljenih roditelja, Sean Boswell, autsajder je koji se pokušava istaknuti u krugu ilegalnih uličnih utrka. Kad Seana nakon utrke uhiti policija te mora birati hoće li čamiti iza rešetaka ili se preseliti u inozemstvo sa svojim strogim ocem, vojnim licem, koji je trenutačno stacioniran u Tokiju, mladi buntovnik spakira torbe. U zemlji iz koje potječu motoutrke, obične ulične utrke zamijenile su drift-utrke koje se protive gravitaciji. U svom prvom pohodu na svijet drift-utrka Sean nehotice izaziva "Drift Kralja" koji je povezan s yakuzama, japanskim kriminalističkim strojevima. Jedini način na koji Sean može otplatiti svoj dug, koji je napravio gubitkom utrke, jest da postane dio smrtonosne sfere podzemlja u Tokiju.

Fotografije

Brzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio driftBrzi i žestoki 3: Tokio drift

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.