SADRžAJ

Ekipa zaštitara tvrtke za prijevoz vrijednosti riskira svoje živote kad pokušaju opljačkati vlastitu tvrtku. Naoružani naizgled odličnim planom, planiraju zaraditi, a da nitko ne strada.
Ali kada se ispriječi neočekivani svjedok, prvotni plan otpada. Redatelj Nimród Antal režira ovaj triler s Columbusom Shortom u ulozi Tyja, čuvara blindiranog vozila koji se uplete u pljačku koju planira njegov kum i mentor Mike (Matt Dillon). Uz ekipu koju sačinjavaju Laurence Fishburne, Jean Reno i Skeet Ulrich, kradu 40 milijuna dolara, no stvari krenu nizbrdo kada jedan od njih ubije beskućnika dok skrivaju novac. Ty, koji sudjeluje u pljački samo zato što je trebao ostati bez doma i brata kojega mu prijeti oduzeti socijalna služba, odustaje od plana i zaključava se u blindirano vozilo kako bi smislio izlaz iz smrotnosne situacije. I dok je Ty u zamci u vozilu s polovicom plijena, ostataku ekipe istječe vrijeme te moraju odlučiti o životu i smrti u pljački u kojoj nije trebao nitko nastradati. Stvari se još više zakompliciraju kada policajac (Milo Ventimiglia) počne istraživati oko skladišta u kojem se ekipa skriva.

Fotografije

Velika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačkaVelika pljačka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.