poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 163

SADRžAJ

Isadora se ponudi da će otpratiti gđu Jose da ode po Franciscovo tijelo. Gđa Jose joj kaže da vidi da Isadora voli Francisca iako ju je silno povrijedio. Isadora kaže da ne želi da baka njezinog sina bude sama. Minerva kaže Fedri da je podupirala njezinog sina u svemu i upozori je da ako je Aaron ponovno prevari, nikada neće vidjeti svoga sina, te da će sin nakon punoljetnosti doći samo po svoje nasljedstvo. Gđa Pilar i Nestor kažu ing. Avellanedi da je Rodrigo priznao krivnju kako ne bi optužili Marianu. Avellaneda kaže gđi Pilar da ne odbacuje mogućnost da će se pokazati da je Aaron zapravo kriv za sve. Aaron je zabrinut zbog podataka koje mu je Pamela ukrala. Traži je i kažu mu da se ona vraća za mjesec dana. Aaron kaže g. Sotu da je Rodrigo sigurno već osuđen. Rodrigo kaže Danieli da je rekao Gavioti da je ne voli kako bi ona otišla. Daniela kaže je tako daje Alonsu Santoveni na pladnju. Roberto Avellaneda kaže Alonsu da će morati otputovati u London. Alonso pita je li Gaviota s Rodrigom. Avellaneda odgovori da je sama i da Rodrigo neće moći biti s njom neko vrijeme.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.