poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 162

SADRžAJ

Daniela objasni gđi Pilar da je Rodrigo u zatvoru jer je priznao krivnju kako ne bi uvukao Gaviotu u nešto tako prljavo i naštetio njezinoj karijeri, ali da je jedini krivac Aaron. G. Soto kaže Lluviji što će izjaviti, a ona se s tim ne slaže. Aaron joj kaže da mora reći da su je prevarili, inače će završiti u zatvoru. Daniela kaže Isadori da je Rodrigo u zatvoru zbog zločina koji nije počinio i da je imanje zaplijenjeno zbog duga njezina oca, a Agava je bolesna zbog njezina ljubavnika, te da se ne mora boriti za alimentaciju za dijete jer joj Rodrigo nema čime platiti. Gđa Pilar kaže Aaronu da će istražiti cijeli slučaj i ako je Rodrigo kriv, platit će. A ako se radi o zavjeri protiv njega, bit će neumoljiva. Francisco je stradao u nesreći i umro u bolnici. Gđa Pilar kaže Rodrigu da vjeruje u njega. Rodrigo joj kaže da je i Gaviota nevina i da nije fer da joj propadne karijera. James kaže Sofiji da je još voli. Isadora se iznenadi kada čuje vijest da je Francisco poginuo, a još se više iznenadi kada čuje da je on sin gđe Jose.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.