poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 161

SADRžAJ

Rodrigo proglasi sebe krivim i kaže policajcu da mu je pomagač Lorenzo Onate, te ga odvode u zatvor. Lluviju pozovu da dade iskaz i ona kaže Patriciju da se boji. Patricio je uvjeri da će sve biti u redu. Isadora moli Minervu da joj pomogne, a ona joj kaže da beskrupulozna žena poput nje može biti prijetnja za njezinog muža.
Daniela pita Brunu vjeruje li slijepo svome sinu i ne vidi li njegove žrtve. Pita ga i misli li da je Patricio posve čist u svemu. Patricio se uznemiri, a Daniela mu kaže da je Rodrigo priznao krivnju kako bi pustili Gaviotu na miru i upozori Aarona da ako vrate Gaviotu iz Londona, Rodrigo će povući svoje priznanje i otkrit će tko je pravi krivac. Isadora nema novca za hotel i moli gđu Jose da joj pomogne u bijegu. Gđa Pilar kaže Danieli i Videgarayu da zna da je Rodrigo u zatvoru i traži da joj sve objasne.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.