poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 165

SADRžAJ

Lluvia ne može podnijeti pritisak i prizna krivnju. G. Soto kaže Aaronu da Lluvia nije htjela okriviti njega i Patricia. Pilar pljusne Aarona i kaže mu da zna da je iskoristio Rodriga za svoje prljave poslove i da se ne slaže s time da ode u zatvor. Kaže mu da nije dostojan svoga prezimena i da ga se stidi, te da ga ne želi više vidjeti. Patricio je uznemiren i kaže Aaronu da želi da Lluviju oslobode iz zatvora. Aaron zna da je to nemoguće, ali ipak obećava Patriciju da će učiniti nešto da je oslobode. Gđa Pilar kaže Danieli da je Rodrigo nevin, ali da mora imati na umu da joj je i Aaron unuk. Gđa Pilar se onesvijesti. Gaviota pita ing. Avellanedu za tvrtku Montalvo i za Rodriga. Aaron moli Pamelu da mu vrati podatke i obeća joj da će zajedno otputovati kamo god ona želi. Rodriga ispituju na sudu, a on odgovori da nije sudjelovao ni u jednoj radnji za koju ga se optužuje.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.