SADRžAJ

Skok s posebno obleko z visoke gore, nastop pred množico, govorjenje resnice, pomoč ljudem v naravnih katastrofah … Pogum se lahko kaže z dejanji in moralnimi odločitvami. Pogumna oseba se zaveda tveganja, vendar se kljub temu odloči za neko vedenje.
Edo Senica je eden od pionirjev skakanja BASE in letenja s tako imenovano netopirsko obleko. Pri skoku s kilometra višine leti s horizontalno hitrostjo skoraj 300 km/h. Med enim od skokov je nosil merilne naprave, ki so merile njegovo počutje in stres. Kaj so izmerile?
Pogum nas spremlja že od prazgodovine. Zakaj ga evolucijsko potrebujemo? Je pogum tudi gonilo napredka?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sveznalica

    image
    U ovoj edukativnoj emisiji za djecu, vidjećemo razne zanimljive priloge o mnogim profesijama i poželećemo da o njima saznamo još više. Sveznalice Ogi i Ana na...
  • Čari ribolova

    image
    Odvodeći gledaoce u svet prirode, autori emisije Mirko Kanjuh i Mile Taušan, uz pomoć brojnih ljubitelja sportskog ribolova, traže odgovore na pitanje zašto su...
  • Darovi

    image
    Pratite emisiju "Darovi" i saznajte više o aktuelnim kulturnim temama i događajima.
  • Sveznalica

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.