Hoćemo kvalitet više za život koji vodimo, u zemlji u kojoj živimo. Hoćemo evropske standarde, usklađujemo propise i zakone. Kažemo, svesni smo sebe i okruženja. Razumemo i poštujemo različitost. Međutim, kada se susretnemo oči u oči s problemima ljudi, s neke druge strane onoga što je uobičajeno, susretnemo se s brojnim barijerama i nedorečenostima.
Živimo u vremenu u kojem nam se čini da sve znamo, da znanje i informacije razmenjujemo u trenutku, ali ipak često od šume ne vidimo drvo, s jedne obale ne vidimo drugu. Mnogo toga ostane u izmaglici, prikriveno, jer se dešava nekom drugom. Priključujemo se raznim akcijama, kojima bismo da pomognemo, ali sem što se odlučimo da pošaljemo poruku, izdvojimo novac, trebalo bi takođe da izdvojimo vreme, jer srećnima nas, između ostalog, čine i prijatelji. Tako ne govorimo o dijagnozama, već o ljudima.
Serijal "Priče od kojih se raste" ima za cilj da govori o ljudima i sudbinama, o različitostima i mogućnostima. Ponekad je to priča koja nema srećan kraj, ali se od nje zaista raste.

Emitira se na kanalima:

RT Vojvodina 1  

Bilo je na kanalima:

RT Vojvodina 2  

Sljedeće epizode:

subota
11:30
Priče od kojih se raste
nedjelja
01:59
Priče od kojih se raste
PREPORUKE
  • Samoškolovanje

    image
    Samoškolovanjem do proširenja svijesti.
  • Lovački savjeti

    image
    Saznajte novosti u svetu lova i otkrijte nove savete uz emisiju Lovački saveti.
  • Napjaink

    image
    Emisija za mađarsku nacionalnu manjinu.
  • Polarotor

    image
    Emisija o savremenoj tehnologiji.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.