EPIZODA: 112

SADRžAJ

Piedad pronalazi Samuela i Lolitu u jacuzziju. Samuel je zamoli da ne diže toliku frku i da ode. Piedad je šokirana što je vidjela Samuela i Lolitu te odlučuje napustiti kuću. Želi se preseliti k Salvadoru koji joj je ponudio svoj stan.
Lolita misli da će postati glavna u kući i stalno pokušava udovoljiti Samuelu. Ucjenjuje Juana Ignacija jer zna da je pokušao ubiti oca tako što je zapalio kolibu. Juan Ignacio sve priznaje.Valeria je očajna jer zna da Leopoldo ima ljubavnicu. Nalazi Jessicinu adresu i saznaje da je ista kao i Danielova te da ondje živi i Miroslava pa više ne vjeruje da je Miroslava časna sestra. Na kraju ih oboje izbacuje iz kuće i daje im dvadeset i četiri sata da odu. Valeria odlazi, a Miroslava poludi, odlučna da Valeria neće pobijediti.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.