Valeria Hidalgo je plemenita mlada žena puna nade i snova. Valeria uskoro očekuje svoju diplomu iz prava, a tijekom studiranja radi i kao šminkerica. Želja joj je diplomirati što prije kako bi mogla pomoći majci i svojim bližnjima da imaju bolji život. Majka joj je bolesna, ima sestru i brata koji joj nimalo nisu od pomoći, te neodgovornog i nemarnog oca. Unatoč neodoljivom osmijehu koji krasi njeno lice, Valeria nije sretna. Strašan incident koji se dogodio u njenoj prošlosti muči je i danas, a u njega je upletena i moćna obitelj Riquelme.

Obitelj Riquelme posjeduje jednu od najutjecajnijih i najcjenjenijih odvjetničkih tvrtki u Miamiju. Ondje Leopoldo radi sa svojim ocem. Sudbina spaja Valeriju i Leopolda te se oni zaljubljuju na prvi pogled. Na dan kada se upoznaju, Valeria dolazi u Leopoldovu tvrtku u kojoj se održava kostimirana zabava našminkati njegove majku i sestru. Ugledavši Leopolda, za tu priliku odjevenog u uniformu batlera, Valeria pomisli da je dio osoblja, a on ju ostavlja u tom uvjerenju. Proći će neko vrijeme da Valeria shvati kako je osoba u koju se zaljubila na prvi pogled zapravo najstariji sin moćnog odvjetnika i milijunaša Riquelmesa.

U Leopoldovim rukama Valeria je, izgleda, spremna zaboraviti svoju prošlost. Leopold je zaprosi, no njihovu sreću ugrozit će dolazak Leopoldovog brata Juana Ignacija. Naime, upravo je Juan Ignacio čovjek koji je okrutno naštetio Valerijinom životu prije mnogo godina. Otkriće da je njena prošlost, koju bi ona pod svaku cijenu željela zauvijek zaboraviti, usko povezana s obitelji Riquelme narušit će njenu sreću s Leopoldom. Osim toga u njihovim životima se pojavljuje i zla Miroslava Montemar koja će poduzeti sve kako bi prisvojila Leopolda. Ona će brojnim poniženjima navesti Valeriju da posumnja u njegove iskrene osjećaje spram nje.

Leo i Valerija postaju metom neprestanih zlih postupaka niza ljudi koji su im se iznenada upleli u život. Još jedan brutalan događaj utjecat će na živote mnogih. Leopoldo će biti optužen za zločin koji nije počinio, a Valeria, sada i sama utjecajna odvjetnica, unatoč svojoj ljubavi spram Leopolda, vidi priliku za osvetom obitelji Riquelme. Njihova sudbina past će pod utjecaj mržnje i izdaje i čini se da ni najjača ljubav ne može nadvladati bolne događaje iz prošlosti koji su ih razdvojili. Hoće li ipak jednog dana uspjeti pronaći zajedničku sreću?


Serija se prvo emitirala u Ekvadoru 2008. godine, a zatim u Venezueli 2009. godine. Valerija je osvojila gledatelje i u drugim zemljama: Španjolskoj, Peruu, El Salvadoru, Rumunjskoj i dr.

Serija je snimana na Floridi tako da se ova priča o ljubavi i osveti odvija na spektakularnim plažama i najljepšim lokacijama Miamija.

Alejandra Lazcano meksička je glumica rođena 31. prosinca 1984. godine. Debitirala je u dječjoj emisiji Aztec TV-a, a zatim je glumila u nekoliko kazališnih predstava i telenovela poput 'Lady' i 'Catalina i Sebastian'. Prvu glavnu ulogu ova glumica je dobila 2004. godine u telenoveli 'Tormenta de Pasiones'. Zbog međunarodnog uspjeha serije 'Zamka' Alejandra postaje slavna kao i ostali glumci poput Davida Zepeda i Sonyje Smith. Zatim slijedi uloga u još jednoj telenoveli produkcije Venevision, u seriji 'Valeria'. Osim toga, Alejandru je publika mogla zamijetiti i u seriji Pobre Diabla iz 2009. godine.

Bilo na kanalima:

Doma TV  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Liv i Maddie (2013)

  danas
  image
  Dvije jednojajčane blizanke Liv, koja je popularna televizijska zvijezda, a Maddie je izvrsna studentica i košarkaški fenomen čija je popularnost u sve većem...
 • Kosti (2005)

  danas
  image
  Doktorica Temperance Brennan (Emily Deschanel) vrhunska je forenzična antropologinja, zaposlena u uglednom institutu Jeffersonian, koju policija i druge snage...
 • Maggie i Bianca (2016)

  danas
  image
  Maggie je ekscentrična djevojka iz Portlanda koja je na njezin šesnaesti rođendan dobila stipendiju za modnu akademiju u Milanu, a Bianca je moderna i elegantna...
 • Zauvijek susjedi (2007)

  danas
  image
  Radnja ovog urnebesnog sitcoma vrti se oko dva para i njihove djece, ženskara ‘Grofa’, budalastog umirovljenika zvanog Koma i tri mlade vrlo seksipilne djevojke....
TOP LISTE

Prijavi se