EPIZODA: 13

SADRžAJ

Nakon što Jason, Lee, Flis i Khelioz oslobode Olujnoga jahača, djeca nevoljko pristanu da odvedu Khelioza na otok Arkodijaca jer Khelioz kaže da je njegov dio karte na njegovom brodu Valigatu koji su zaplijenili Arkodijci. Sada kad imaju Valigata i Kheliozov dio karte, Khelioz predloži da nastave prema otoku na kojem vjeruju da će naći drugu polovicu karte koja pokazuje izlaz iz Olujnoga svijeta. Khelioz se odlazi naći s Arkodijcima, a Jason, Lee i Flis na kraju zaključe da će ih prevariti te odluče stići do otoka prije njega. Khelioz uvjeri Arkodijce da izlaz iz Olujnoga svijeta postoji, a oni odluče osloboditi Valigata pod uvjetom da ga prate dva Arkodijca. Počinje utrka za nestalim dijelom karte.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Susreti s izvanzemaljcima (2012)

    image
    Alien Encounters is a docudrama revolving around an alien space ship that was spotted traveling to earth for unknown reasons. Throughout the episodes, we are...
  • Beležnica profesora Miškovića (2021)

    image
    Regionalni detektivski triler zalijepit će gledatelje pred ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima i neočekivanim obratima.
  • Space Chickens in Space (2018)

    image
    Three chickens have to face unthinkable challenges of technology, school and sibling relationships on a diplomacy school in outer space.
  • Futurama (1999)

    image
    Svijet Futurame tisuću je godina napredniji od današnjeg, a ubacivanjem lika iz našeg perioda u taj svijet, serija na ciničan i duhovit način prikazuje koliko...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.