EPIZODA: 14

SADRžAJ

Posada Olujnoga jahača sprijatelji se s Gundril, jedinom stanovnicom otoka Luce. Gundril im pokaže potonulu olupinu na kojoj je našla medaljone i druge predmete sa šarama kakve se nalaze na Kheliozovom spremniku za kartu i na medaljonu koji je Flis dala Luce. Jason zaroni, a kad izroni s komadom karte, napadne ga kraljica zubatih jegulja! Gundril izvuče iz vode Jasona koji je u nesvijesti i pun otrova. Khelioza i dvojicu Arkodijaca na moru presretne Banda. Zbog sukoba s Arkodijcima Tor Sulta preispituje vodstvo Gol Hati. Gol Hati se na to samo nasmiješi i predloži da odmjere izdržljivost. Tor Sulta izgubi u dvoboju, a zatim nestane. Jason se oporavi na otoku Luce, ali posadu Olujnoga jahača sada pak zarobe Khelioz i Arkodijci. Khelioz zaroni u vodu po kartu, a Lee otpliva za njim i zgrabi ga. No na opće zgražanje, karta se u dodiru sa zrakom raspadne i Lee je vrati na obalu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Susreti s izvanzemaljcima (2012)

    image
    Alien Encounters is a docudrama revolving around an alien space ship that was spotted traveling to earth for unknown reasons. Throughout the episodes, we are...
  • Beležnica profesora Miškovića (2021)

    image
    Regionalni detektivski triler zalijepit će gledatelje pred ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima i neočekivanim obratima.
  • Space Chickens in Space (2018)

    image
    Three chickens have to face unthinkable challenges of technology, school and sibling relationships on a diplomacy school in outer space.
  • Futurama (1999)

    image
    Svijet Futurame tisuću je godina napredniji od današnjeg, a ubacivanjem lika iz našeg perioda u taj svijet, serija na ciničan i duhovit način prikazuje koliko...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.