Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 107

SADRžAJ

Valeria i Leopoldo su se vjenčali. Zabava završava skandalom zbog Julijeva problema s pićem. Hilda mu kaže neka potraži profesionalnu pomoć, ali Julio ne shvaća da ima problem. Ona isto tako tvrdi da bi se on trebao skrbiti o obitelj, a ne Valeria.
Na Leopoldovu i Valerijinu medenome mjesecu Juan Ignacio nastavlja telefonom mučiti Valeriju. Leopoldo saznaje da je Juan Ignacio zove i pokušava je utješiti.
Zbog ružnog sjećanja na silovanje, Valeria ne može voditi ljubav s Leopoldom prve bračne noći. Ne može izbrisati sjećanje na silovanje iz svoje glave. Zamoli Leopolda da joj oprosti.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.