Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 36

SADRžAJ

Elsa se nije probudila, ali su joj se vitalni znakovi malo bolji. Armando dolazi u bolnicu i govori Esteli da je Eva umrla. Lamberto savjetuje Gerardu da ne ostane sa ženom koju ne voli. Armando vraća Estelu i Noru u Santa Ramonu. Clemencia kaže ocu Reynaldu da će napuniti prazan lijes slamom. Clemencia kaže Esteli da Eva više nije disala kad se vratila s čašom vode. Elena nastavlja dosađivati Gerardu koji uzrujano napusti sobu. Aurora i Carlos se dosele u Angelinu kuću. Kažu joj da će morati prestati piti. Andrésov odvjetnik kaže Lambertu da će podnijeti zahtjev sucu da ponovno pregleda sve izjave. Otac Reynaldo kaže Esteli da ju Bog nije napustio i da će smoći snagu podržati Elsu. Silvia i Lamberto se oproste od Antonije kako bi otišli u México. Nora moli Armanda da je odvede s ranča, a on odbije. Elena nazove Gerardova kolegu i pita ga gdje je Gerardo. On joj odgovori da je na operaciji, a zapravo je s Antonijom. Gerardo postaje vrlo uporan s Antonijom, a ona mu govori da je se kloni dok se ne razvede. Estela se vraća u bolnicu i kaže Elsi da je njezina djevojčica preminula. Elsa ne može vjerovati.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.