poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 35

SADRžAJ

Otac Reynaldo se osjeća loše jer će djetešce Evu dati nekome. Clemencia mu govori da je takav život. Estela, Manuel, Flor i Elda vode Elsu u liječniku. Silvia kaže Lambertu da neće otići s njim zbog Antonije i Andrésa. Liječnik uspije zaustaviti Elsino krvarenje, ali joj je potrebna bolnička skrb. Héctor kaže Aurori da ode živjeti negdje daleko od Horacija. Armando ode u ambulantu da vidi Elsu. Otac Reynaldo i Clemencia vode Evu u samostan gdje je predaju bračnom paru Sotomayor. Aurora kaže Angeli da želi živjeti s njom kako bi je spriječila da pije. Angela pretpostavlja da ona želi pobjeći od Horacija. Horacio objasni Carlosu novotarije koje želi uvesti u hotelu. U bolnici Elsa prima još jednu transfuziju krvi. Elena odbije ići na večeru u Silvijinu kuću. Nora dolazi u bolnicu i posjeti Elsu koja je još uvijek bez svijesti. Silvia, Lamberto, Antonia i Gerardo večeraju u Silvijinoj kući. Ona kaže Lambertu da će otići s njim. Carlos se pristane preseliti s Aurorom u Angelinu kuću. Armando se vrati u Santa Ramonu i kaže ocu Reynaldu i Clemenciji neka pronađu mjesto gdje će moći reći da je Evin grob.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.