San Juan je gradić u kojemu su grijesi - izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini - skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv ove priče. Središnji grijeh u ovoj telenoveli proizlazi iz zabranjene veze, iz čiste ljubavi bez ikakvih interesa između Else Quiroge, mlade djevojke koja dovodi u pitanje nametnuta pravila, i buntovnog Andrésa Martíneza, mladog, poštenog i plemenitog momka, ali neprihvaćenog zbog skromnog podrijetla. Armando Quiroga, Elsin otac i najveći grešnik u ovoj priči, učinit će sve što bude mogao kako bi spriječio njihovu ljubav jer se ona kosi s njegovim pogledima na život. Elsa i Andrés pripadaju različitim društvenim staležima i njihova veza nije prihvaćena. U želji da budu sretni Elsa i Andrés će prkositi nametnutim pravilima pokušavajući se osloboditi jarma koji im nameće gradić San Juan, ne sluteći da će to biti početak trnovitog puta zbog kojega će proživjeti velike tuge: gubitak kćeri, rastanak zbog Andrésove kazne za zločin koji nije počinio, Elsina udaja za Horacija Moralesa. Njih dvoje žele ponovno izgraditi svoje živote, no ne slute da će uskoro saznati da njihova kći zapravo nije umrla i da je u opasnosti. Krenut će u potragu za njome, a na tome putu će otkriti da ljubav koja ih spaja nadilazi vrijeme i udaljenost.
Armando Quiroga je direktor u "La Magnoliji", obiteljskoj tvrtki svoje supruge Estele Cáceres. On je moćan, sebičan i manipulativan muškarac koji samo gleda svoje interese ne obazirući se na mišljenje drugih, a kamoli na Estelino. Njezin je grijeh jer je požrtvovna žena puna ljubavi, odana obitelji, a Armando ju je prevario s njezinom najboljom prijateljicom Ángelom Bulnes. Nakon što to otkrije, Estela će izazvati nesreću zbog koje će završiti u psihijatrijskoj bolnici. Armando će ovu situaciju iskoristiti u poslu i u obitelji. Ne obazire se na to što Estela ima neadekvatan i nehuman tretman u bolnici. Armandu će uvijek pomagati njegova bezuvjetna ljubavnica Ángela Bulnes i dr. Leónidas. Héctor Morales je zaljubljen u Estelu i pomoći će joj. Armando ne očekuje da će se pojaviti Irene Cáceres, Estelina sestra koja će joj pomoći da opet u ruke uzme uzde svoga života i "La Magnoliju" te da se suoči s Armandom. Ona ne zna da je njezina sudbina predodređena kao i sudbine svih koji ga izazovu. Nju će dočekati smrt, a to će pojačati Estelinu želju da istjera pravdu za svoju sestru. Estelu će na tome putu podržati Héctor Morales i njegova kći Elsa koja zbog štete koju joj je Armando učinio, osjeća prirodnu odbojnost prema njemu.
Armando neće lako dopustiti da Estela dobije rat i učinit će sve da zadrži svoju poziciju moći i slave. Omest će svaki korak koji Estela poduzme kako bi preuzela "La Magnoliju" i otjerala Armanda iz tvrtke i iz života. Ángela Bulnes okorjela je grešnica i u strastvenoj je vezi s Armandom Quirogom. Ta veza potiče znatiželju Elene, Armandove najstarije kćeri, koja unajmljuje detektiva kako bi potvrdila svoje sumnje o vezi svoga oca i majčine najbolje prijateljice. Nakon što potvrdi tu vezu, detektiv iskorištava tu situaciju kako bi ucijenio Armanda i tako se pokreće val zločina koje će Armando i Ángela počiniti uplećući i likove poput gradske tračerice Guillermine Ledesme, velečasnog Reinalda, sina Ángele Bulnes Gerarda Montera. Lokalna policija istražuje tragove tih zločina kako bi uhvatili Armanda Quirogu koji je sve tako dobro isplanirao da se uvijek izvuče kao pobjednik. Lamberto Montero je sagriješio time što je dobio izvanbračno dijete sa Silvijom, svojom sluškinjom. Nakon što je saznala da je Lamberto otac Andrésa Martíneza, Ángela bijesni i iskoristi incident između njegove kćeri Aurore Montero i Andrésa kako bi ga optužila za pokušaj seksualnog zlostavljanja. Prisiljava Auroru da svjedoči protiv Andrésa. Aurora, razočarana Lambertom jer je Andrésov otac, pred policijom potvrđuje zločin. Andrés odlazi u zatvor, osuđen je na 8 godina, a to Armandu odgovara da se riješi Andrésa i da spriječi njegovu vezu s Elsom. Andrés odustaje od Else kako bi mogla ponovno izgraditi svoj život. Elsa potraži utjehu u Horaciju Moralesu koji, budući da je zaljubljen u Auroru, mora odustati od te ljubavi jer je ona zaručena za Carlosa Moralesa. Horacija to zbliži s Elsom i oni učine ludost i vjenčaju se. Njihovi iskreni razgovori prerastu u ljubav. Ova situacija neće biti laka za Elsu jer njezino srce pripada i Andrésu Martínezu.

Bilo je na kanalima:

HTV1  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.