"Trenutak iz sna" donosi nam snažne priče o ljudima i njihovim ne uvek tako jednostavnim životima. Njih sudbina nije štedela, što se odrazilo na njihovo zdravstveno stanje i fizički izgled. Sada im se pruža jedinstvena prilika da putem učešća u emisiji "Trenutak iz sna" promene svoj život. Vrhunski stručnjaci u oblasti hirurgije, stomatologije i kozmetologije pomažu u ostvarivanju njihovih želja, menjajući ne samo njihov izgled već i psihičko stanje i zdravlje. "Trenutak iz sna" ne menja samo izgled već i život ženama kojima je to najpotrebnije. Tokom dve nedelje, koliko traje proces transformacije, učesnici emisije "Trenutak iz sna" izolovani su od najmilijih, a jedini kontakt između njih je voditeljka Tijana Čurović, koja se trudi da razdvojenost olakša i kandidatima i njihovim porodicama.

Emitira se na kanalima:

Pink BH  

Bilo je na kanalima:

PINK PLUS  Pink M  PINK  Nova BH  

Sljedeće epizode:

25. 04. 2024.
08:04
Trenutak iz sna
petak
08:23
Trenutak iz sna
sutra
08:12
Trenutak iz sna
utorak
08:15
Trenutak iz sna
srijeda
08:20
Trenutak iz sna
četvrtak
08:04
Trenutak iz sna
03. 05. 2024.
08:23
Trenutak iz sna
PREPORUKE
  • Kosmix (2020)

    image
    Put on your seatbelts and get ready for a head-spinning journey in space! Robot Kit has always wanted to be a space traveller and now he wants to share his story...
  • Na kraj sela

    image
  • VIP room

    image
    Igrani program u kojem učestvuju četiri mlade glumice.
  • Provodadžija

    image
    Voditeljka Anđela Lakićević u ulozi provodadžije pomaže momcima da pronađu srodnu dušu uz smeh i dobru zabavu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.